"Een immersieve ervaring"

"Unieke combi van een concert & yoga"

 

Deep Sound Experience onderzoekt hoe elektronische muziek de fysieke ervaring verdiept én andersom.

Zo wordt een ontspannen yogales pure kunstbeleving.

Maak het mee! Deze bijzondere trip is evengoed een live concert als een bijzondere yoga sessie.

Deep Sound Experience is een combinatie van een live elektronisch concert en een laagdrempelige yin yoga sessie. 

Het publiek draagt hierbij draadloze koptelefoons. Liggend op een yogamatje in eenvoudige houdingen word je meegenomen op een immersieve klankreis.  Speciaal gecomponeerde elektronische tracks en intrigerende soundscapes worden live gecombineerd met 3D-klanken. 

Door de hoofdtelefoon bevind je je ook direct in een eigen wereld, waarin je heel gemakkelijk wordt meegenomen. Dat helpt enorm bij concentreren, ontspannen en loslaten. De tijd lijkt daardoor ook te veranderen, mensen zijn vaak verbaasd dat er al een uur voorbij is.” 

Reacties:


"een zintuiglijke totaalervaring"
​"pure en intense elektronische muziek"
"alsof het speciaal voor mij gemaakt was"
"een klankreis voor lichaam en geest"
"prachtige muziek en 3-D soundscapes"
"ik zag allerlei beelden"

Een bijzondere, immersieve kunstervaring, waar een elektronisch concert en een toegankelijke yin yogales samensmelten.

Deep Sound Experience speelt in op de behoefte om een ontspannende ervaring te ondergaan waarin de tijd wordt vergeten en geluiden uit het dagelijks leven omgezet worden tot een muzikale, meditatieve beleving.

VOOR WIE?

Voor muziekliefhebbers, yogabeoefenaars, nieuwsgierige mensen en eigenlijk toegankelijk voor iedereen!

We maken gebruik van speciale audio-technieken waardoor het geluid 3-dimensionaal klinkt. Door de hoofdtelefoon bevind je je ook direct in een eigen wereld, waarin je heel gemakkelijk wordt meegenomen. Dat helpt enorm bij concentreren, ontspannen en loslaten.

De tijd lijkt daardoor ook te veranderen, mensen zijn vaak verbaasd dat er al een uur voorbij is.” 

 

HOE WERKT HET?

Leg jezelf neer op een yogamat, voorzien van een draadloze koptelefoon. Laat je met eenvoudige yogahoudingen meevoeren op een meeslepende klankreis met intrigerende soundscapes vastgelegd via een speciale 3D-opnametechniek. De speciaal gecomponeerde elektronische muziek wordt live tijdens de yogasessie vermengd met 3D-klanken waardoor er een unieke, meditatieve ervaring ontstaat. Of je nu een muziekliefhebber, yogabeoefenaar of gewoon nieuwsgierig bent, Deep Sound Experience is toegankelijk voor iedereen.

WAAR?

Deep Sound Experience vindt plaats in o.a. theaters, festivals, kloosters, kerken, aula's, diverse zalen, privésessies en bijzondere locaties. Doordat er gewerkt wordt met hoofdtelefoons is de akoestiek van de ruimte (bijvoorbeeld een galmende kerk) geen probleem. Deep Sound Experience is geheel zelfvoorzienend. Het enige dat nodig is, is elektriciteit. Yoga-ervaring is niet noodzakelijk voor deelname.

EENVOUDIG

Deep Sound Experience is geheel zelfvoorzienend. Het enige dat nodig is, is elektriciteit. Yoga-ervaring is niet noodzakelijk voor deelname.

De sessies duren 30, 60 of 90 minuten.