NEIL DIAMOND MEMORIES

De Neil Diamond Memories Band heeft inmiddels in diverse theaters in Nederland een geweldige indruk achtergelaten. Vele liefhebbers van de muziek van Neil Diamond hebben een overweldigende muzikale en visuele show mogen bijwonen van deze topformatie. In 2024-2025 komt de 10-koppige band terug met een spetterende, verrassende nieuwe show.

Met de “ Sweet Caroline Tour” brengt deze band een nieuwe show op hoog niveau met verrassende elementen. De muzikanten en dé Neil Diamond voice van Nederland”Marcel Mulders, brengen ditmaal ook verrassende en speciale uitvoeringen van Neil Diamond songs. O.a. covers doorartiesten die een connectie hebben met deze wereldartiest, covers die uitgebracht zijn door Neil zelf, en ook prachtige liedjes uit die tijd die extra aandacht verdienen.

Beleef een speciale avond vol mooie herinneringen, sfeer, gezelligheid, het leven van Neil en verrassende momenten.Deze liveband slaagt er wederom in de sfeer van de legendarische Neil Diamond concerten te doen herleven.

 

Recensies leest u hier:

www.theater.nl/recensies/voorstellingen/a-legend-in-concert-neil-diamond-memories-band/#All

 

 

De Neil Diamond Memories Band is o.a. te zien in het theater, op festivals, popzalen en privé feesten.