Kom in de sferen van MTV Unplugged en de Top 2000 !

Deze formatie neemt u mee naar de sferen van de MTV UNPLUGGED SESSIONS  en de TOP2000.

Een 4 mans formatie op gitaar , toetsen en percussie. die liedjes uit de Top2000 op (semi) akoestische wijze ten gehore brengen. 2000 UNPLUGGED brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens ook een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, het "verhaal achter de plaat",  en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes , en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers.

Speciale en verrassende muzikale uitvoeringen, een Top10 Medley , en meerstemmige vocals. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot Ramses Shaffy, van Elvis tot De Dijk, van Danny Vera tot U2, van Prince tot R.E.M. of van The Eagles tot Bruno Mars. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

 

26-09-2021

“Afgelopen zaterdagavond heeft Oldenzaal volop genoten van 2000 Unplugged. Het was ouderwets gezellig met liedjes uit de Top 2000, vol gevoel uitgevoerd door Marcel Mulders en muzikanten. Het publiek zong en bewoog mee op nummers van o.a. De Dijk, U2, Nirvana en Neil Diamond. Heel fijn om het nieuwe seizoen zo te beginnen!”

Met vriendelijke groet,

Riëtte Kruize

Directeur/programmeur

Atmosphere of MTV Unplugged and the Top 2000 Hit Songs 

Vocals, guitar, keys and percussion

Different stories behind the songs

Special and surprising musical performances and a Top10 Medley

Musical journey with songs from Nirvana ,Elvis ,Prince,  Robbie Williams ,U2, R.E.M. ,The Eagles, Bruno Mars

And many more!

2000 UNPLUGGED speelt in o.a. theaters, popzalen, festivals, privé feesten en verzorgt ook tuin- en huiskamerconcerten.

Fotograaf: Dave Van Hout