Puur de Nijs is een splinternieuwe festival/ outdoor show en brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob de Nijs. Geniet van klassiekers als ‘Malle Babbe’, ‘Zondag’ en ‘Het werd zomer’.

Deze (enige) Rob De Nijs Band uit Nederland brengt een ode aan Rob De Nijs, met de klassiekers en meezingers waaronder Malle Babbe, Jan Klaassen, Banger hart, Zondag, Hou me vast en nog veel meer hits!

Kortom, een feestelijke en gezellige meezingshow voor een breed publiek.

"Het optreden in de uitverkochte zaal van De Kring Roosendaal vond ik erg spannend.  Je moet het maar kunnen en durven, een ode brengen aan een van Nederlands grootse artiesten, Rob de Nijs. Dat kan alleen als het heel erg goed is… dus als directeur-bestuurder was ik toch wat gespannen. We hadden de eer de eerste try-out van deze voorstelling te hebben. En wat was het goed! Top muzikanten, die onder leiding van Marcel een echt eerbetoon aan Rob geven. Het schuurt nergens en is heel integer gemaakt. Geen look-a-like show, maar pure muziek, zoals Rob deze bedoeld heeft. En Marcel vertolkt die op eerbiedwaardige wijze. Puur de Nijs! Roosendaal heeft ervan genoten! Zo ook onze gasten uit België ". 
Jan-Hein Sloesen

Directeur-bestuurder @ theaterProducent