EINDHOVEN VIDEOCLIP

ROOFTOP VIDEOCLIP 

Ik heb het nummer “City of lights and love” geschreven over de stad Eindhoven, en over mijn passie en liefde voor de stad. Het nummer is in de lockdown periode opgenomen samen met 4 collegae muzikanten. Vanuit thuis heeft iedereen hun partij opgenomen en het nummer is afgemixt in de studio.

In de video wordt het stadscentrum van Eindhoven mooi in beeld gebracht. Het is mijn verhaal en tour door het centrum, waar ik onderweg vele hotspots bezoek, mensen ontmoet en op plekken kom waar ik graag ben.

De tour begint vanaf het station, om vervolgens de route af te leggen langs 18 September plein, PSV Stadion langs het veld , Emmasingel, kleine berg, stationsplein WO II monument, stratumseind,  en het Student Hotel.

De videoclip eindigt met een scene samen met de bandleden op het dak van The Student Hotel ( 75 m hoog) , waar we een prachtig uitzicht hebben over de stad.  Een echte climax dus! 

Met dank aan support van The Student Hotel, Van Bommel Schoenen, PSV Supportersvereniging ( André) , Mangiare, Eddy's, Barberios, Café De Kram, Café Tracé, en de Gemeente Eindhoven. 

Dank aan Soleil en Quinty van De Studio ( Lucas College).

Dank aan de muzikanten Bob, Dani, Guus, Martijn, Jean-Louis en Joris.