NEIL DIAMOND SOLO 

Vanaf mijn jeugd ben ik geïnspireerd door deze wereldster . Sinds 2016 ben ik overal in Nederland te vinden als Neil Diamond impersonator. Tevens ben ik zanger/ frontman en oprichter van De Neil Diamond Memories Band, één van de  grootste Neil Diamond Tributebands uit Europa. Deze speciale theatershow blik ik terug op het leven van Neil Diamond en vertel over Neils fantastische carrière met leuke anekdotes . Ik geef ook aandacht aan liedjes die Neil zelf ooit heeft gecoverd en gezongen, en van artiesten die hem hebben gecoverd. Liedjes van o.a. Elvis, Tom Jones, Jacques Brel, Tom Paxton, Leonard Cohen, The Beatles, Bill Withers.  Terug naar de jaren 60 en 70. Een show met mooie herinneringen , emoties en zeker ook gezellig meezingen . Nummers als “Sweet Caroline”, “If you go away ”, “September Morn”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele andere hits passeren de revue. Tijdens de (theater)show kunt u ook genieten van mooie videobeelden die de avond compleet maakt.

Kortom, een echte theatershow met mooie liedjes en verhalen voor alle liefhebbers van deze wereldster. Ik begeleid mezelf op gitaar en/ of met een orkestband. Ook zal ik een aantal nummers akoestisch spelen. 

NEIL DIAMOND TRIBUTESHOW- American Style

U heeft ook de keuze om de Neil Diamond tribute NEIL4REAL te boeken, een live optreden in Amerikaanse 70's stijl / Look-a-Like.