Levende legende, icoon en ’s werelds bekendste en meest succesvolle singer-songwriter, Neil Diamond wordt 80 jaar. Op 24 januari 2021 is zijn verjaardag, en vanwege de Corona lockdown is het evenement verplaatst naar zaterdag 5 juni 2021. Een weergaloos feest gaan we samen met jou vieren in het 100% coronaproof theater MAINSTAGE. Een eerbetoon pur sang, ‘a walk down memory lane’, zorg ervoor dat je erbij bent! Dit wil je niet missen!

*indien vanwege Corona het concert opnieuw verplaatst moet worden, dan blijft uw ticket wederom geldig voor een nieuwe datum.

NEIL DIAMOND 80 YEARS

 

Het belooft een feestelijke beleving van formaat te worden. Het concert door de Neil Diamond Memories Band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Je kunt rekenen op ‘Love on the Rocks’, ‘Beautiful Noise’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin Rosie’ en natuurlijk ‘Sweet Caroline’. Zit Neil ook in jouw hart? Een feestelijk eerbetoon aan deze wereldster is het ultieme doel. 

Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 11-koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster Neil Diamond. Ze slagen erin de sfeer van de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’ te doen herleven.

Een overweldigende ruim 90 minuten durende muzikale en visuele show met de mooiste hits, anekdotes en videobeelden vol passie, emotie en herinneringen. Vier je dit muzikale feest met ons mee?