"LIVE & DISTANCE" 

Een Band project wat is ontstaan tijdens de Corona crisis, waarbij diverse muzikanten thuis opnames hebben gemaakt en een liveshow hebben voorbereid. Deze muzikanten en vocalisten zijn zeer ervaren in de muziek business en gewend wekelijks op te treden voor publiek in diverse projecten. 

LIVE OPTREDEN 27 JUNI 2020 

Deze gevormde "band op afstand" kwam op 27 juni bij elkaar om een live optreden te verzorgen in Theater De Schalm Veldhoven, waarbij men "online" dit optreden live kon bijwonen. Een volledige show met licht en geluid zoals u gewend bent in een theater. Mede dankzij de SLF GROUP en Theater De Schalm werd dit mogelijk gemaakt. 

LIVE&DISTANCE heeft een repertoire van Pop en Rock nummers uit de 80s/90s/00s. U kunt deze band ook vanaf heden boeken.

MUZIKANTEN

OVER ONS

MARCEL MULDERS

Zanger/entertainer/gitarist

Muzikant/artiest, organisatietalent, creëren van kansen, oprichter van o.a. de Neil Diamond Memories en 2000 Unplugged theaterproductie. Eigenaar Mulders Music en initiatiefnemer " Live & Distance" 

BOB WILLEMSTEIN

Ondernemer/Bassist/Muziek coach

Eigenaar van MijnMuziekles in regio Eindhoven. Samen met 40 docenten coachen wij leerlingen van alle leeftijden. We hebben een complete lijn van leren tot produceren. Van een muzikaal idee tot realisatie van productie. We brengen op ons eigen label muziek uit en daardoor is het hoorbaar op o.a. iTunes en Spotify. Zelf speel ik basgitaar, geef ik bandworkshops en/of masterclasses en neem ik de bands op in mijn studio. 

RENS VAN DIJK

Basgitaar/Contrabas/Mandoline

Ik speel in acht vaste verschillende projecten/ bands, doe veel invalwerk, studiowerk, en ben ook nog geluidstechnicus. 

MERIJN DEN BOER

Studio/Sessiemuzikant/ Toetsen/Pianodocent/Drummer/

Zanger/Slaggitarist

Allround muzikant uit Tilburg, maar hoofdzakelijk toetsenist. Speelt in diverse vaste bands en projecten. O.a.: The Tin Soldiers, 60’s band, toetsenist bij Hans Hannemann, Americana artiest en 70’s liefhebber, h.u.t. collectief, kunstacademie Dweperts uit Tilburg , Elvis Matters live band met Bouke Scholten. 

Ik doe ook studiowerk thuis.

DAVID ROBBRECHT

Sessiemuzikant gitaar/bas en muziekdocent

David houdt ervan om veel uiteenlopende dingen te doen. Projecten en bands die kunnen variëren tussen Metal, Funk, Klassieke muziek en zelfs Musical. De enige voorwaarde is dat muziek moet kunnen raken, op welke manier dan ook!

DANI ROGOSIC

Gitarist/componist/vlogger

 

Gitarist van o.a. Laura vd Elzen & Mark Hoffmann, CHAOS CLUB, Kopstoot!, The Rogosic Chronicles.

 

 

 

GUUS VAN LANKVELD

Toetsenist

Vaste toetsenist bij What The FRNK. Invalwerk bij diverse coverbands, in het verleden ook betrokken geweest bij meerdere theatervoorstellingen. Incidenteel geluidstechnicus en arrangeur.

MAUD HAARBRINK

Zangeres/ Muziekdocent

 

Als zangeres sta ik veel op het podium met Dj's en bands.

 

Daarnaast treed ik ook vaak solo (met piano) of in een duo of trio (piano/percussie) op, op bruiloften, feesten en evenementen.

MARTIJN SOETERBROEK

Drummer/ docent/ creator

Professioneel drummer, woonachtig in regio Utrecht. Ik speel in uiteenlopende bands & projecten, ben als drumdocent verbonden aan CKE Eindhoven en maak drumvideo’s als Drummer Martijn.

MANO VAN DEN BEUKEN

Drummer/ Coördinator Techniek & Productie

Vaste Drummer bij What The FRNK en diverse “hobbymatige“ projectbands. In het dagelijkse leven Coördinator Productie en Techniek bij Poppodium Grenswerk.

Ik speel vanaf mijn 3e drums en heb dit in de jaren uitgebreid met gitaar en bass. Na diverse bands te hebben versleten ben ik uiteindelijk weer teruggekomen bij mijn favo genre; Blues/ Funkrock.

SLF is een audiovisuele firma die maatwerk levert voor uw evenement en locatie, zowel op verhuurbasis als in de vorm van vaste installatie. Theatershow of evenement, alles wordt tot in de puntjes verzorgd . Van lampen die de juiste sfeer uitstralen tot de perfecte geluidsapparatuur. SLF verzorgt audio/video voor beurzen, bedrijfspresentaties en- feesten, theaterproducties, festivals of televisieproducties. SLF Group staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk.