"LIVE & DISTANCE" 

Een Band project wat is ontstaan tijdens de Corona crisis, waarbij diverse muzikanten thuis opnames hebben gemaakt en een liveshow hebben voorbereid. Deze muzikanten en vocalisten zijn zeer ervaren in de muziek business en gewend wekelijks op te treden voor publiek in diverse projecten. 

LIVE OPTREDEN 27 JUNI 2020 

Deze gevormde "band op afstand" kwam op 27 juni bij elkaar om een live optreden te verzorgen in Theater De Schalm Veldhoven, waarbij men "online" dit optreden live kon bijwonen. Een volledige show met licht en geluid zoals u gewend bent in een theater. Mede dankzij de SLF GROUP en Theater De Schalm werd dit mogelijk gemaakt. 

LIVE&DISTANCE heeft een repertoire van Pop en Rock nummers uit de 80s/90s/00s. U kunt deze band ook vanaf heden boeken.

MUZIKANTEN

OVER ONS

IMPACT CORONA CRISIS 

MARCEL MULDERS

Zanger/entertainer/gitarist

Muzikant/artiest, organisatietalent, creëren van kansen, oprichter van o.a. de Neil Diamond Memories theaterproductie. Eigenaar Mulders Music en initiatiefnemer " Live & Distance" 

"Ik mis het optreden enorm, en de grootste plannen die ik had gemaakt staan nu even "on hold". Ook erg spannend of mijn Neil Diamond Memories Theatertour dit najaar van start kan gaan. Ik merk wel dat ik extra creatief bezig ben tijdens deze periode.  Met het project Live&Distance voel ik me niet alleen staan! Elkaar steunen en samenwerken in onze branche is belangrijk".

BOB WILLEMSTEIN

Ondernemer/Bassist/Muziek coach

Eigenaar van MijnMuziekles in regio Eindhoven. Samen met 40 docenten coachen wij leerlingen van alle leeftijden. We hebben een complete lijn van leren tot produceren. Van een muzikaal idee tot realisatie van productie. We brengen op ons eigen label muziek uit en daardoor is het hoorbaar op o.a. iTunes en Spotify. Zelf speel ik basgitaar, geef ik bandworkshops en/of masterclasses en neem ik de bands op in mijn studio. 

 

"In deze ‘corona’ periode moeten de meeste muzikanten nu van een minimaal inkomen zien rond te komen. Onze muziekschool ‘MijnMuziekles’ kent geen subsidie en we zijn heel erg blij dat onze lessen online toch gewoon door kunnen gaan! Gelukkig wordt deze verandering als erg positief ervaren.
De collaboratie met alle mensen van het project Live & Distance is geweldig. We hebben er nu al veel lol aan beleefd en we kijken uit naar het eindresultaat".

RENS VAN DIJK

Basgitaar/Contrabas/Mandoline

Ik speel in acht vaste verschillende projecten/ bands, doe veel invalwerk, studiowerk, en ben ook nog geluidstechnicus. 

 

"Door het project Live&Distance ben ik een thuisstudio op gaan zetten. Ik heb alle benodigde apparatuur in huis en mijn opnamestudio is een feit! Indien nodig kan ik 32 sporen tegelijk opnemen. Wie weet wat dat nog gaat brengen in de toekomst". 

MERIJN DEN BOER

Studio/Sessiemuzikant/ Toetsen/Pianodocent/Drummer/

Zanger/Slaggitarist

Allround muzikant uit Tilburg, maar hoofdzakelijk toetsenist. Speelt in diverse vaste bands en projecten. O.a.: The Tin Soldiers, 60’s band, toetsenist bij Hans Hannemann, Americana artiest en 70’s liefhebber, h.u.t. collectief, kunstacademie Dweperts uit Tilburg , Elvis Matters live band met Bouke Scholten. 

Ik doe ook studiowerk thuis.

 

"Live muziek maken met elkaar is een groot onderdeel van muzikant zijn en ook van mijn inkomen en ik mis het behoorlijk. Grappig dat er in deze tijd nieuwe initiatieven en projecten ontstaan om toch via een andere weg de dingen te kunnen doen die je graag wil doen. En mensen houden er van om ook naar live muziek te kijken, zo kun je dat nog enigszins in stand houden"

DAVID ROBBRECHT

Sessiemuzikant gitaar/bas en muziekdocent

David houdt ervan om veel uiteenlopende dingen te doen. Projecten en bands die kunnen variëren tussen Metal, Funk, Klassieke muziek en zelfs Musical. De enige voorwaarde is dat muziek moet kunnen raken, op welke manier dan ook!

 

"Dit project zag ik meteen zitten. Ondanks de situatie wil ik toch zoveel mogelijk muziek wil blijven maken en andere muzikanten leren kennen. Om er daarna terug volop in te vliegen in real-life!"

DANI ROGOSIC

Gitarist/componist/vlogger

 

Gitarist van o.a. Laura vd Elzen & Mark Hoffmann, CHAOS CLUB, Kopstoot!, The Rogosic Chronicles, The Unforgettable Fire.

 

 

 

 

"Mijn leven bestaat voornamelijk uit 2 dingen: Grappige filmpjes maken, en flink scheuren op de gitaar. Dankzij de Corona-Lockdown kan ik helaas tijdelijk niet los gaan op het podium, maar gelukkig wel helemaal los in mijn thuis studio voor o.a. Live & Distance!"

 

GUUS VAN LANKVELD

Toetsenist

Vaste toetsenist bij What The FRNK. Invalwerk bij diverse coverbands, in het verleden ook betrokken geweest bij meerdere theatervoorstellingen. Incidenteel geluidstechnicus en arrangeur.

 

"Dit jaar stond de album release tour met onze band What the FRNK gepland, en het opstarten van een aantal nieuwe tribute acts. Helaas heeft het coronavirus hier een stokje voor gestoken en was plotseling mijn agenda leeg voor de rest van het jaar. Het Live & Distance project is een mooie manier om toch nog samen muziek te blijven maken en dit te delen met anderen"

MAUD HAARBRINK

Zangeres/ Muziekdocent

 

Als zangeres sta ik veel op het podium met Dj's en bands.

 

Daarnaast treed ik ook vaak solo (met piano) of in een duo of trio (piano/percussie) op, op bruiloften, feesten en evenementen.

 

"Als uitvoerend muzikant ben je constant bezig met contact maken.

Contact maken met je publiek, met de bandleden en met de muziek.

 

Die eerste twee zijn op dit moment lastig te realiseren, maar door dit mooie project kunnen we toch met elkaar en met muziek verbinden."

MARTIJN SOETERBROEK

Drummer/ docent/ creator

Professioneel drummer, woonachtig in regio Utrecht. Ik speel in uiteenlopende bands & projecten, ben als drumdocent verbonden aan CKE Eindhoven en maak drumvideo’s als Drummer Martijn.

“Samen dingen creëren is het mooiste wat er is. Je laten inspireren, reageren op elkaar; zonder daadwerkelijke fysieke interactie is dat een stuk lastiger. In deze Corona tijd gaan optredens niet door en liggen bands veelal stil. Gelukkig kan ik in mijn eigen drumstudio blijven werken aan producties en online lesgeven. Dit Live & Distance project sluit hier naadloos bij aan!"

MANO VAN DEN BEUKEN

Drummer/ Coördinator Techniek & Productie

Vaste Drummer bij What The FRNK en diverse “hobbymatige“ projectbands. In het dagelijkse leven Coördinator Productie en Techniek bij Poppodium Grenswerk.

Ik speel vanaf mijn 3e drums en heb dit in de jaren uitgebreid met gitaar en bass. Na diverse bands te hebben versleten ben ik uiteindelijk weer teruggekomen bij mijn favo genre; Blues/ Funkrock.

De coronacrisis heeft op mijn werk een enorme impact gehad. Op dit moment kan ik enkel nog onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Natuurlijk is dit niet wat ik van dit seizoen verwacht had. Ook hadden we met What the FRNK net ons album uitgebracht en zouden we een release tour gaan doen. Gelukkig hebben we veel van de shows vooruit kunnen schuiven maar het is maar afwachten hoe “Live” concerten er na de crisis uitzien…Toen ik gevraagd werd voor het Live & Distance project heb ik dit meteen aangegrepen om mijn handjes weer te laten wapperen.

SLF is een audiovisuele firma die maatwerk levert voor uw evenement en locatie, zowel op verhuurbasis als in de vorm van vaste installatie. Theatershow of evenement, alles wordt tot in de puntjes verzorgd . Van lampen die de juiste sfeer uitstralen tot de perfecte geluidsapparatuur. SLF verzorgt audio/video voor beurzen, bedrijfspresentaties en- feesten, theaterproducties, festivals of televisieproducties. SLF Group staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk.

SLF draagt graag een steentje bij aan dit mooie project. SLF Group zorgt ervoor dat ons evenement voorzien is van de juiste audiovisuele ondersteuning.