Dé tijdmachine naar de jaren 80           Beleef The Ultimate 80s Live Experience ! 

De muziek uit de 80's is weer helemaal terug ! De jaren ’80 waren prachtig. De tijd van gekke kapsels, nog gekkere kleding ( van zwarte punkkleding tot aan felgekleurde outfits ) , excentrieke make up en vette nummers.  De 80’s invloeden komen ook duidelijk terug in de muziek van nu. In zowel pop, rock als EDM zijn de invloeden duidelijk te horen. Daarnaast hebben veel artiesten uit de jaren 80 reeds een comeback gemaakt. Dit zorgt nu ook voor meer interesse voor 80’s muziek bij jongeren. Muziek met lekker veel synths, vette basloopjes en goede teksten. Hedendaagse artiesten en hun fans laten zich graag inspireren door dit bijzondere decennium. 

SHOW

Onze show brengt de ultieme jaren 80 beleving. De diverse muziekstijlen die de jaren 80 heeft voortgebracht worden door een te gekke live band ten gehore gebracht en de avond wordt afgesloten met een 80's DJ Afterparty. 

De avond start in de stijl zoals het decennium begon. De live band in het zwart gekleed, haar kort en wild, donkere zweverige, melodieuze muziek in hogere sferen, meeslepend, herkenbaar, en ook dansbaar. New wave sounds, alternative rock en ska. De band weet op indrukwekkende wijze deze unieke sound en beleving over te brengen op het publiek waardoor er een bijzondere interactieve chemie ontstaat. Als liefhebber zul je dit niet snel vergeten. 

De live band speelt later op de avond een "kleurrijke" set van pop- en rockmuziek van bekende bands en grote artiesten uit die tijd. Denk aan hits van o.a. U2-Depeche Mode-Simple Minds-The Cure-Frankie Goes To Hollywood-The Cult- INXS-Prince-Bronski Beat-Bryan Adams-UB40-David Bowie.

 

U heeft de mogelijkheid om een DJ Afterparty bij te boeken. De DJ draait meer de pop en disco hits uit die tijd om lekker dansend af te sluiten.